طراحی لوگو

لوگو چیست؟

علامتی که به صورت تصویر و یا نوشته و یا بعضی مواقع ترکیبی از هر دوی این ها باشد را لوگو می گویند. لوگو یک علامت خاص و منحصر به فرد می باشد که برای بیان سازمان، کسب و کار و یا فرد استفاده شده و به آن ها هویت می دهد.

از اولین قدم های شروع یک بیزینس و یا کار و یا هر فعالیت خاصی داشتن لوگو است. زمانی که فرد کسب و کارش مشخص شد و یا کالای مورد نظر خود را تولید کرد لوگوی لازم را طراحی کرده و آن را برای محصول و یا بیزینس خود به کار ببرد.

تاریخچه ی لوگو

بهتر است قبل از آشنایی با طراحی لوگو اول تاریخچه ی آن را بدانید و بدانید که برای چه استفاده میشود. در زمان های گذشته انسان های نخستین برای رساندن منظور خود روی سنگ ها حکاکی کرده و نقش و نگار هایی را می کشیدند تا دیگران متوجه مقصود و منظور آنها شوند. کلمه ی آرم مربوط به یونانی ها بوده و به زبان ما ایرانی ها وارد شده است. با دیدن سکه های قدیمی مربوط به گذشته ها و نشان هایی که برای حیوانات گذاشته بودند می توان آرم ها و لوگو ها را دید. این روزها نیز برای هر کسب و کاری، فرد لوگوی منحصر به فرد خود را استفاده می کند تا معرف  آنها باشد.

شرکت های بزرگ امکان دارد گاهی اوقات تغییراتی را در لوگوی خود ایجاد کنند از جمله تغییر رنگ، سایز و فونت آن، و این کارشان باعث بیشتر و بهتر دیده شدن آنها میشود.

طراحی لوگو چیست؟

عملکردی خلاقانه توسط طراح است که نتیجه ی آن ایجاد نمادی می باشد که از طریق آن هویت برند، شرکت، سازمان و محصول را مشخص می کند.

طراح لوگو کیست؟

به فردی که گرافیست حرفه ای است و لوگو های منحصر به فرد را برای برند ها و شرکت ها جهت نشان دادن کسب و کارشان می سازد طراح لوگو می گویند. این لوگوها هر کدام هویتی متناسب با کسب و کار خود دارند. طراح آرم و یا لوگو باید حرفه ای بوده و آنقدر مهارت داشته باشد تا بتواند آرمی زیبا را دیزاین کند.

یک دیزاینر حرفه ای لوگو می داند که‌ لوگویی که طراحی می کند باید در عین ساده بودنش، از جذابیت و گیرایی بالایی نیز برخوردار باشد طوری که بتوان در هر رسانه ای از آن استفاده کرد. رنگ و اشکال مورد استفاده در طراحی نیز نیاز به دانش عمیقی در این زمینه دارد که یک دیزاینر حرفه ای از آن بهره مند است‌.

هدف از طراحی لوگو

هدف این است که فرد یک هویت و نام تجاری خاص را کسب کند تا در کارت ویزیت، سربرگ و تبلیغات تلویزیونی از آن استفاده کرده و خود را به بقیه معرفی کند.

باید هزینه ی این طراحی را به عنوان سرمایه گذاری در بخش تبلیغات در نظر بگیرید و برای آینده ی کسب و کارتان بسیار مفید خواهد بود و نقطه ی شروع کسب و کار شما تلقی شده و در ذهن مخاطبانتان ماندگار میشود که این خود در توسعه ی تجارت شما بسیار موثر است.

دلایلی زیر نیاز به طراحی لوگو را کاری ضروری و لازم می داند:

  • داشتن لوگو نشانه ی حرفه ای بودن می باشد.
  • لوگو باعث جذب مشتری شده و اعتماد مشتریان را جلب می کند.
  • با داشتن لوگو بهتر می توان قابل شناسایی بود.
  • در بازار از رقبا متمایز شده و حرفی برای گفتن دارید.
  • مشتری و مخاطب از کسب و کاری که دارید دید کلی بدست می آورد.
  • باعث افزایش جلوه ی بصری کار شده و در تبلیغات قابل استفاده است.
  • می توان به وسیله ی داشتن لوگو در سطح جهانی نیز معرفی شد و در این شرایط کسب و کار رونق بیشتری پیدا می کند.

اصول طراحی لوگو

برای طراحی کردن لوگو باید چند اصل را مورد توجه قرار داد از جمله:

  • باید تا جایی که میشود لوگو را ساده طراحی کرد و از جزئیات اضافه برای طراحی خودداری کرد.
  • لوگوی طراحی شده نباید به زمان خاصی محدود شود تا فرد بتواند برای مدت های طولانی از آن استفاده کند و از ارزش آن کم نشود.
  • باید از رنگ ها نیز به جا و درست استفاده کرد.
  • در صورت ساخت لوگوی سیاه و سفید باید طرح کاملا خوانا و مشخص باشد.
  • لوگوی طراحی شده باید با موضوع آن هماهنگی داشته و با فرهنگ جامعه هم خوانی داشته باشد.

ویژگی های طراحی لوگوی قوی و حرفه ای

از ویژگی هایی که یک لوگوی حرفه ای می تواند داشته باشد می توان موارد زیر را عنوان کرد:

  • باید لوگو را طوری طراحی کرد که زمانی که مصرف کنندگان آن را می بینند بتوانند با آن ارتباط برقرار کنند و بتوانند آن را در ذهن خود نگه دارند‌. مثل وقتی که شما علامت تیک را دیده و یاد برند نایک میفتید.
  • باید از طرحی خاص برای لوگو استفاده کنید و نام فرد و یا نشان تجاری آن در آن لوگو به کار رفته باشد.
  • رنگی که برای لوگو استفاده می کنید نیز باید با برند مورد نظر تناسب داشته باشد‌. مثلا با استفاده از رنگ قرمز می توانید انرژی زیاد و جسارت را نشان دهید و یا رنگ آبی به عنوان سمبل آرامش استفاده میشود. باید متناسب با این نکته ها از رنگ ها برای ساخت لوگو استفاده کرد.
  • باید لوگوی طراحی شده بین صاحب لوگو و تجارت او ارتباطی دو طرفه ایجاد کند.
  • باید با موضوع برند همخوانی لازم را داشته و معنا و مفهوم لازم را سریع به بیننده منتقل کند.
  • باید لوگوی طراحی شده ماندگار و پایدار باشد و با کسب و کار و تجارت فرد در طول زمان و دوره کامل شود.
  • لوگو را باید به گونه ای طراحی کرد که اگر سیاه سفید و یا رنگی باشد در هر دو صورت منظور و مفهوم لازم را به بیننده منتقل کند‌.
  • باید طرحی که تولید می کنید قابل ثبت باشد و از نظر قانونی دارای حق مالکیت باشد.

انواع لوگو

لوگو ها در حالت کلی در سه دسته قرار می گیرند، این ۳ دسته عبارتند از:

لوگو های تصویری

برای ساخت این لوگو ها از شکل های ساده و تصاویری که تداعی کننده ی کسب و کار مورد نظر، محصول و یا شرکت باشد استفاده می کنند و شمایل ها و نماد ها را شامل میشود. این لوگو ها در مقایسه با دیگر لوگوها از پیچیدگی بیشتری برخوردار هستند و نیاز به تفسیر توسط بیننده دارند.

لوگو های نوشتاری

در لوگوی نوشتاری با استفاده از نام کسب و کار و برند، و به کار گرفتن فونت و تغییر در اندازه ها و چیدمان آنها نمادی را طراحی می کنند که خوانا و قابل تشخیص توسط بیننده باشد. به این لوگو ها نماد کلمه ای و لگوتایپ هم می گویند.

لوگو های ترکیبی

ترکیب لوگوی نوشتاری و تصویری را لوگوی ترکیبی می گویند که از ترکیب نوشته و تصویر ایجاد میشود.

مراحل طراحی لوگو

تحقیق و جمع کردن اطلاعات در مورد کسب و کار مورد نظر

اول باید فرمی تهیه کرده و از کارفرما بخواهید آن را تکمیل کند. داشتن اطلاعات به صورت مکتوب از دو نظر دارای اهمیت است:

همیشه اطلاعات را جلوی چشم خود دارید و آنها را فراموش نمی کنید.

بعد از انجام کار کارفرما نمی تواند درخواست هایش را بیشتر کند و در واقع فرم نوعی قرارداد محسوب میشود.

به طور کلی باید بدانید که لوگو را برای چه کسب و کاری لازم دارید و درخواست ها و انتظارات کارفرما از طراحی لوگو چیست و اینکه در رابطه با زمینه فعالیت و نیاز مشتریان و تحلیل رفتارشان تحقیق کنید و اطلاعات لازم را بدست آورید.

ایده پردازی

با اطلاعاتی که به وسیله ی  تحقیق به دست آورده اید هر ایده ای که دارید را یادداشت کرده و رسم کنید. فرد با انجام این کار قوه ی خلاقیت خود را تقویت کرده و ایده پردازی می کند و به این طریق می تواند کار حرفه ای تری را تولید کند‌.

به وسیله ی ایده پردازی ممکن است بعضی ایده ها را خوب نبینید و آنها را دور بریزید و یا یکسری را تکمیل تر کنید.

طراحی

طرح اولیه را طراح با توجه به ایده پردازی هایی که می کند رسم می کند. باید در رسم طرح اولیه تمام استاندارد ها رعایت شود و هر آنچه برای یک لوگوی حرفه ای لازم است را روی طرح ‌اولیه اجرا کند.

انتخاب اتود ها و طراحی با جزئیات

وقتی که طراح ایده و طرح اولیه را روی کاغذ رسم کرد نوبت به آن می رسد که از بین آنها بهترینشان را انتخاب کند. باید تا جایی که امکان دارد فاصله ها و اندازه ها را به درستی‌ روی کاغذ اجرا کرد تا زمان ترسیم با کامپیوتر  طرح دقیق تر کشیده شود.

برای طراحی لوگو باید از بین طرح های اولیه کشیده شده ۳ تا از بهترین های آنها را انتخاب کرده و جزئیات آنها را کامل کنید. این لوگو باید ویژگی های زیر را داشته باشد:

  • باید به لوگوی مورد نظر کارفرما نزدیک باشد.
  • باید لوگویی باشد که برای مشتریان مناسب باشد.
  • باید تمام اصول و قواعد طراحی لوگو رعایت شده باشد.

به وسیله ی وسایل طراحی می توانید جزئیات را به طرح خود اضافه کنید.

بعد از کشیدن طرح اولیه لوگو طراح نهایی را به وسیله ی کامپیوتر اجرا می کنند.

طراحی دیجیتال

طراح به وسیله ی تکنیک ها و قابلیت های نرم افزار خود شروع به اجرای طرح و کشیدن آن در نرم افزار می کند و طراحی را به صورت دیجیتال انجام می دهد.

وقتی شکل و طرح لوگو را طراحی کرد شروع به جلوه دادن و رنگ کردن لوگو می کند. یک طراح باید رنگ ها و متریال های آنها را از لحاظ روانشناسی بشناسد و آنها را به درستی‌ در لوگو به کار بگیرد.

موقعیت شناسی و تحقیقات ثانویه

وقتی طرح را آماده کردید باید آن را از لحاظ اصول و قوانین بررسی کرد و چنان چه بر اساس استاندارد های لازم است باید آن را موقعیت شناسی کرد.

باید خود را جای مشتری گذاشت و بررسی کرد که آیا هر آنچه مشتری می خواهد پیاده سازی شده یا خیر. بهتر است از اطرافیان راجع به لوگوی طراحی شده سوال کرد و نظر آنها را نیز پرسید.

در این مرحله اگر لوگوی طراحی شده نیاز به باز طراحی داشت باید آن را اصلاح کرد.

ارائه طرح، انتخاب و ارسال فایل

باید طرح لوگو را در قالب موکاپ های مختلف به مشتری نشان داد تا جذابیت بصری آن به مشتری انتقال پیدا کند. مشتری باید طرحی که برای کسب و کارش بهترین هست را انتخاب کرده و طراح آن طرح انتخابی را به عنوان فایل برای مشتری ارسال کند. با ارسال فایل پروسه ی طراحی لوگو به پایان می رسد.

ابزارهای مورد نیاز برای طراحی لوگو

ایجاد طرح لوگو روی کاغذ

هم به طراحان مبتدی و هم به طراحان حرفه ای توصیه میشود که روی کاغذ طراحی انجام دهند. در همه جا طراحان اول ایده های خود را روی کاغذ طراحی می کنند و طرح های ذهن را روی کاغذ پیاده می کنند و این باعث پرورش ذهن و ایجاد ایده های بیشتر برای طرح میشود.

برای انجام طراحی روی کاغذ طراح ابزارهای زیر را لازم دارد:

مداد طراحی

اولین ابزار مورد نیاز برای طراحی روی کاغذ مداد است تا بتوان طرح کشیده شده را اصلاح کرد و در صورت استفاده از خودکار این اصلاح کردن ممکن نیست.

بهترین مدادی که طراح می تواند استفاده کند مداد طراحی HB است که با توجه به ضخامت در انواع مختلفی موجود است‌. هر چه شماره ی آن کمتر باشد قلم باریک تر شده ولی رنگ آن پررنگ تر میشود. طراح برای کشیدن طرح و اتودزنی به مداد کم رنگ با شماره ی 5B و 6B احتیاج دارد.

طراح در کنار مداد های طراحی می تواند از اتود های طراحی نیز استفاده کند. از بهترین مداد های طراحی مورد استفاده ی طراحان می توان به مداد اتود (مداد نوکی) STAEDTLER MARS TECHNICO 2MM اشاره کرد‌. می توانید این اتود ها را از لوازم تحریر های خوب و یا از اینترنت به راحتی خریداری کنید.

کاغذ

اصلی ترین ابزار طراحی لوگو کاغذ است. کاغذ های متنوعی برای طراحی وجود دارد که متناسب با نیاز طراحان مورد استفاده قرار می گیرد. در میان کاغذ ها کاغذ های چهارخانه بیشتر رایج هستند زیرا خطوط آن باعث راهنمایی بهتر طراح میشود و طراح می تواند نسبت ها را به وسیله ی این مربع ها بهتر رعایت کند.

با رعایت این نسبت ها طرحی که کشیده میشود به ایده ی ذهنی طراح نزدیک تر خواهد بود و با توجه به این قضیه طراح راحت تر می تواند برای طرح نهایی لوگوی خود تصمیم گیری کند.

تراش

تراش و تراشیدن نوک مداد روی طرح بسیار تاثیر گذار است و تراش ها نیز در انواع مختلف وجود دارند و بهترین آنها تراش های اشاره گر است ولی به راحتی پیدا نمیشوند و می توان تراش های تیز را جایگزین آنها کرد. حتی در زمان استفاده از اتود نیز جهت تراشیدن نوک اتود نیاز به تراش پیدا می کند چون در طول استفاده از اتود نوک آن نیز ضخیم شده و نیاز به تراشیدن دارد.

می توان از سمباده هایی که مخصوص طراحی هستند نیز برای تیز کردن نوک مداد ها و اتود ها استفاده کرد.

پاکن

بهتر است طرح های اولیه ای که روی کاغذ پیاده میشود پاک نشود و سانسوری صورت نگیرد چون از بین آن طرح های کشیده شده می توان یک لوگوی مناسب و خوب بیرون آورد.

برای طراح مبتدی پاک کن اصلا خوب نیست و بهتر است در اطرافش وجود نداشته باشد. اما در نهایت زمان استفاده از کاغذ و مداد نیاز به پاکن حس میشود‌. پاکن های خمیری و پاکن های گرافیت بهترین نوع برای این کار هستند زیرا انعطاف بالایی دارند و باعث پاره شدن کاغذ نمیشوند.

خط کش

با استفاده از خط کش ها نظم برای رسم کردن خط های صاف و عدالت برای ایجاد تعادل در طرح ها، برقرار میشود. خط کش های فلزی گزینه ی مناسبی برای استفاده در این طراحی ها هستند و بهتر است در سایز های کوچک تهیه شوند تا بیشتر بتوان در طرح ها با آنها مانور داد‌.

پرگار

پرگار همان وظایف خط کش را بر عهده دارد و به همان اندازه نیز دارای اهمیت است فقط تفاوتش با خط کش در کشیدن  طرح های کروی شکل می باشد.

نقاله و شابلون

گاهی نیاز به داشتن زوایای مساوی در طرحی که می کشید دارید در این مواقع باید از نقاله استفاده کرد. به وسیله ی شابلون ها نیز می توانید خیلی سریع تصاویر متحدالشکل را بکشید.

ایجاد طرح لوگو به وسیله ی نرم افزارهای طراحی گرافیک

طرح کردن لوگو به سیستم عاملی که استفاده می کنید بستگی دارد. در صورت استفاده از کامپیوتر و لپ تاپ می توانید نرم افزارهای زیر را برای طراحی به کار بگیرید:

نرم افزار ادوبی ایلوستریتور

این نرم افزار جزو نرم افزارهای کمپانی ادوبی می باشد که به وسیله ی گرافیست ها و طراحان و تصویرسازی  برای ایجاد اثر های هنری مورد استفاده قرار می گیرد.

این نرم افزار ابزارهای زیادی را در اختیار طراح قرار می دهد تا بتوانند لوگوی زیبا  حتی به صورت سه بعدی ایجاد کنند. با این نرم افزار می توانید متون را نیز به لوگوی خود اضافه کرده و با افکت ها تغییراتی را در آنها ایجاد کنید‌. افرادی که می خواند برای بار اول نرم افزارهای طراحی لوگو را مورد استفاده قرار دهند بهتر هست یا این نرم افزار شروع کنند.

نرم افزار کورل دراو

این نرم افزار نیز یکی از بهترین نرم افزار های طراحی لوگو است که طراح به وسیله ی آن می تواند به راحتی تصاویر مورد نظر خود را خلق کند‌. این نرم افزار از پسوند های زیادی پشتیبانی کرده و این امکان را به طراحان می دهد وه به راحتی هر فایلی را می خواهند در داخل آن به کار بگیرند. این نرم افزار در مقایسه با ایلوستریتور راحت تر می‌توان مورد استفاده قرار بگیرد و کار کردن با آن برای طراح راحت تر است.

نرم افزار ایندیزاین

این نرم افزار زیر مجموعه ی شرکت ادوبی است  که برای طراحی لوگو، کارت ویزیت، روزنامه و پوستر مورد استفاده قرار می گیرد. این نرم افزار را می توان در کنار دیگر نرم افزارها ادوبی و یا به صورت تنها و تکی مورد استفاده قرار داد.

برای ایجاد تغییرات تایپوگرافی به صورت پیشرفته این نرم افزار بسیار مناسب است ولی برای تولید لوگو های حرفه ای نمی تواند گزینه ی مناسبی باشد.

نرم افزار ایندیزاین برای طرح های ترکیبی متن و تصویر مناسب است‌‌.

نرم افزار ادوبی فتوشاپ

این نرم افزار جزو نرم افزارهای محبوب در بین طراحان لوگو و گرافیست ها است و از پرکاربرد ترین نرم افزارهای دنیا می باشد.

فتوشاپ ابزارهای متنوع را با منوی ساده در اختیار طراحان قرار می دهد.

فتوشاپ جزو نرم افزارهای طراحی برداری (وکتور) نیست و بهتر است در کنار نرم افزار های کورل و ایلوستریتور به عنوان مکمل برای ساخت لوگو مورد استفاده قرار بگیرد.

نرم افزار لوگوجوی

بهترین نوع نرم افزار برای طراحی لوگو است که دارای قابلیت هوش مصنوعی می باشد. این نرم افزار با استفاده از هوش مصنوعی و کمترین تلاش ممکن لوگویی خاص را تولید می کند.

افرادی که علاقه به ساخت لوگو دارند ولی دانش کافی در  این زمینه ندارند می توانند به وسیله ی این نرم افزار لوگوی مورد نظر خود را طراحی کنند.

این نرم افزار برای افرادی که قصد تولید لوگو به صورت حرفه ای را ندارند و بسیار مبتدی هستند گزینه ی مناسبی می باشد.

نرم افزار کانوا

کانوا نرم افزاری تحت وب و آنلاین است که باید به وسیله ی آن کار را در سایت مورد نظر خود انجام دهید. برای طراحی کردن سایت می توان به وسیله ی کانوا از لوگو ها و قالب های آماده جهت ایجاد لوگو استفاده کرد‌ ولی همه چیز را هوش مصنوعی انجام نمی دهد و خود طراح نیز باید خلاقیت لازم را در ایجاد طرح به کار ببرد‌.

به وسیله ی این نرم افزار این امکان وجود دارد که به صورت مشترک چند نفر روی یک لوگو کار کنند. این نرم افزار برای افرادی که می خواهند با هزینه ی کمی لوگوی مناسب کسب و کار خود را داشته باشند گزینه ی مناسبی است.

هویت برند

هر برندی نیاز به یک هویت برای خود دارد که به وسیله ی آن در بازار توسط مخاطبین خود انتخاب می گردد. برندی که هویت ندارد هرروز یک رفتار جدید از خود نشان داده و رفتار قبلی خود را نقض می کند و در این شرایط مشتریان به آنها اعتماد نمی کنند.

یک برند باید همیشه به مخاطب های خود فایده برساند که این فوائد در ۵ دسته قرار می گیرند:

  • فوائد کارکردی یعنی برند دارای کارکرد درست باشد.
  • فایده ی احساسی یعنی در صورت کارکرد یکسان مخاطب نسبت به برند مورد نظر احساس بهتری داشته باشد‌.
  • خود ابرازی یعنی فرد با استفاده از آن برند جایگاه خود در جامعه را مشخص می کند و جنبه ی فردی دارد.
  • فایده ی اجتماعی که نشان دهنده این است که فرد متعلق به کدام گروه از جامعه است.
  • فوائد مالی یعنی مخاطبین با استفاده از آنها صرفه جویی مالی دارند.

این فوائد جهت طراحی هویت برند دارای اهمیت هستند.

یکی از مهم ترین موارد در ساخت لوگو توجه به هویت برند است که موجب تمایز آن از دیگر برند ها میشود.

برند سازی

نقش و طرح لوگو در شخصیت سازی برند ها دارای اهمیت بسیار است. انسان زیبایی را دوست دارد و آن را تحسین می کند، از این رو ظاهر کالا و محصولات نیز دارای اهمیت می باشد. چنان چه کالایی کیفیت خوب داشته‌ باشد ولی در برند سازی، ظاهر و بسته بندی آن از طرح ویژه ای استفاده نشود با شکست مواجه میشود. شکل ظاهری محصول و یا وجود نقش های گرافیکی معرف کالا هستند و در صورت نداشتن کیفیت توسط مشتریان جذب نمی شود‌.

لوگو هر کاری شناسنامه ی آن کسب و کار است‌ و در صورت داشتن طرحی مناسب موجب ماندگاری آن در ذهن مخاطبین میشود‌ و در کنار طراحی لوگو باید مفهوم برند سازی را نیز در نظر گرفت چون برند سازی و طراحی لوگو دو مفهوم کاملا جدا از هم هستند.

لوگو در برندسازی در جلب کردن مشتریان بسیار اهمیت دارد و قبل از آنکه مشتری به کارایی کالا و مزیتی که دارد توجه کند اول ظاهر لوگو رضایتشان را جلب می کند پس لوگو در برندسازی از عنصرهای اصلی به حساب می آید که اولین اثربخشی ها را روی مشتری می گذارد و نگاه مشتری را در جهت کالا می چرخاند.

بازاریابی

هر کسب و کاری دارای یک لوگو است که به وسیله ی آن در بازار معرفی میشود ولی همه ی لوگو ها روی مردم تاثیر گذار نیستند و هدف تجارت را منتقل نمی کنند. لوگویی که طراحی می کنید نقش بسیار مهم و اصلی را در بازاریابی رقابت های این روزها ایفا می کند.

داشتن طرح لوگوی حرفه ای باعث توجه زیاد مردم به کالا شده و به این صورت سهم خوبی از بازار را می تواند به خود اختصاص دهد.

کیفیت طراحی لوگو باید با کیفیت محصول مرتبط باشد و اگر لوگو در ذهن مشتریان باقی بماند می تواند توجه بیشتری را به خود جلب کند.

قطعه ای از پازل بازاریابی به لوگوی کالا اختصاص دارد و بهتر است توسط طراحان حرفه ای طراحی گردد.

طراحی گرافیک

لوگو ها، پوسترها و صفحه آرایی های انجام شده در کتاب ها و مجلات جزو طراحی های گرافیک محسوب میشوند‌.

گرافیک کاربرد های متنوعی دارد که بخشی از آنها عبارت هستند از:

  • ساخت لوگوها
  • انجام صفحه آرایی برای مجلات و کتاب ها
  • برای ایجاد نشانه ها و علائم
  • برای ساخت وب سایت ها و اپلیکیشن ها
  • برای ساخت و طراحی کارت ویزیت ها
  • برای ست های اداری
  • برای بسته بندی محصولات و برچسب ها
  • جهت اینوگرافیک ها
  • برای طراحی پوستر ها و اعلامیه ها

با استفاده از رنگ ها، خط ها و شکل های مختلف و داشتن کمی خلاقیت می تواند به وسیله ی طراحی گرافیک لوگوهای بسیار حرفه ای و زیبایی را طراحی کرد.

لوگوهای گرافیکی ترکیبی از عناصر بصری هستند و به وسیله متن، تصاویر و اشکال و رنگ ها تولید میشوند‌.

لوگو گرافیک از عناصر مهمی هستند که جزو هویت بصری یک برند محسوب میشود که با تولید لوگوی خوب و مناسب آگاهی از آن برند بیشتر میشود و در نتیجه اعتماد مشتریان نیز به آن برند افزایش پیدا می کند.

طراح لوگو باید اصول طراحی گرافیک که شامل تعادل، کنتراست، هماهنگی بین آیتم ها و ریتم است را به خوبی بشناسد و در کار خود رعایت کند.

طراحان لوگو باید چه ویژگی و مهارت هایی داشته باشند؟

  1. طراحان باید از لحاظ مهارت های بصری آنقدر قوی باشند که بتوانند‌ طرح هایی خلاق و زیبا تولید کنند. مهارت های بصری شامل شناختن الگو ها، ترکیب کردن رنگ ها و استفاده کردن از عناصر بصری است تا اثری هماهنگ تولید شود.
  2. برای طراحی لوگو باید طراح آنقدر خلاقیت داشته باشد که بتواند خارج از چارچوب فکر کرده و طرحی خلاقانه را ایجاد کند.
  3. طراح باید با نرم افزارها آشنایی داشته باشد و بتواند به وسیله ی آنها طرح های خود را تولید و ویرایش کرده و آنها را به اشتراک بگذارد.
  4. طراح باید آنقدر منعطف باشد که بتواند تغییرات مشتری ها را روی لوگو اعمال کند.
  5. طراح باید دارای مهارت ارتباطی لازم برای ارتباط برقرار کردن با مشتریان باشد.